Service

SERVICE

Meijer Engineering B.V. heeft ervaring met machinerevisies en service van deze machines. Onder service van uw machine wordt reparatie, onderhoud en keuringen verstaan. Hierbij zit het specialisme in de machinebouw, milieutechniek, autolaadkranen, intern en extern transporttechniek, voertuigopbouw met hydraulische systemen.

 

ONDERHOUD

Om de levensduur van machines te behouden, zal er regelmatig onderhoud aan uw machine(s) moeten plaatsvinden. Dit onderhoud kunnen wij zowel op locatie als in de eigen werkplaats uitvoeren. Daarnaast bieden wij ook onderhoudscontracten, om regelmatig uw machines te onderhouden. Zo voorkomt u hoge kosten en storingen.

 

REPARATIE

Als uw machine niet meer naar behoren werkt, kunnen wij de machine repareren. Dit kan vaak nog dezelfde dag plaatsvinden, zowel in eigen werkplaats als op locatie. Met de juiste kennis en ervaring, wordt het probleem opgespoord en gerepareerd.

 

REVISIE

Indien uw machine niet meer optimaal werkt, dan kan er een machinerevisie worden uitgevoerd. Hierbij kan de machine zowel technisch als visueel naar nieuwstaat worden gereviseerd. Dit kan een aantrekkelijke oplossing zijn ten opzicht van de aanschaf van een nieuwe machine.   

 

KEURINGEN

Machines krijgen regelmatig krachten te voorduren. Dit resulteert in slijtage en (bij te grote krachten in) scheuren. Dit kan de werking van de machine negatief beïnvloeden en tot gevaar leiden. Om dit gevaar te voorkomen, is het volgens de wetgeving en/of verzekering verplicht om minimaal één keer per jaar een machinekeuring door een deskundige te laten uit te voeren.

Om de veiligheid van de elektrische installatie in de machine te kunnen garanderen, dient u de elektrische installaties te laten keuren. Dit moet worden uitgevoerd door middel van een jaarlijkse NEN 3140 keuring.

Voor beide keuringen kunt u bij  uitvoeren om de machine te laten voldoen aan de Wetgeving (Arbowet), verzekeringsvoorwaardes en de werkomgeving zo veilig mogelijk te maken voor uw werknemers.           

Service