Transport

TRANSPORT

Meijer Engineering B.V. beschikt over de correcte diploma’s en vergunningen om transport uit te voeren voor 2de en 3de partijen. Dit wordt uitgevoerd door een Scania P410 vrachtwagen met autolaadkraan, haakarm installatie en eventueel lage aanhanger.

 

BEROEPSGOEDERENVERVOER

Wij zijn in het bezit van een NIWO-vergunning en een VIHB-registratie. Dit houdt in dat er transport mag worden uitgevoerd voor derde. De belangrijkste voorwaarde voor het verkrijgen van zo’n vergunning is: vakbekwaamheid, kredietwaardigheid en betrouwbaarheid. Deze voorwaardes in combinatie met flexibiliteit, maakt ons een uitstekende partner voor het uitvoeren van uw transport.

 

HIJSWERKZAAMHEDEN

De Scania P410 beschikt over een HIAB XS 422 ep-5 HiPro autolaadkraan om hijswerkzaamheden op locatie uit te voeren. Deze autolaadkraan heeft een maximale lastmoment van 42 ton/meter en een reikwijdte van 15,4m. De autolaadkraan is uitgevoerd met een hydraulische rotator. Met deze autolaadkraan kunnen wij de veel voorkomende hijswerkzaamheden in eigen beheer uitvoeren   

 

MACHINE PLAATSING

Met behulp van de vrachtwagen en autolaadkraan kunnen wij machines op locatie plaatsen en monteren. Hierbij kan mits nodig, gebruik gemaakt worden van een lage aanhangwagen, heftrucks en hoogwerker. Door deze combinatie van werktuigen worden geregeld machines geplaatst en gemonteerd, met een tevreden klant als gevolg.